top of page

Helande massage 

reiki Behandling


Helande massage är en väldigt lätt och mjuk massage med eteriska oljor och healing. Detta är en skön och avslappnande behandling där kombinationen av healingen tillsammans med oljorna blir väldigt kraftfull. Behandlingen utgår från regndroppsmassage och Reiki healing där nu helande massage växt fram för att kunna erbjuda dig en så avslappnande och återhämtande behandling som möjligt. 

I helande massage får du ut det bästa av tre världar -mjuk massage,

-healing, -eteriska oljor. Dessa tre kraftfulla verktyg har som syfte att skapa balans i kropp, sinne och själ. Behandlingen är avslappnande och lugnande. Eteriska oljor anses inte bara påverka huden positivt utan även muskulaturen, hormonsystemet, cirkulationen, matsmältningen och de inre organen. Vid beröring frisläpps även må bra hormonet oxytocin vilket gör att halten av stresshormonet kortisol minskar och därmed minskar stress. Behandlingen utgår från en grundstruktur men är individuellt anpassad och kan se olika ut beroende på vad just din kropp och själ behöver för stunden. 

Efter behandlingen kan man kan uppleva ett större lugn i kroppen, känsla av harmoni och avslappning, spänningar som släpper i kroppen, bland annat huvudvärk. En känsla av lätthet, ny kraft och energi mm.

 


 

Kosmetiska oljor

"Jag har varit hos Sara och fått behandlingen helande massage. Behandlingen var helt fantastisk och rekommenderas varmt. Tack Sara för hjälpen att lösa upp blockeringar och fylla på med energi." - Christina 

Jag kan varmt rekomendera helande massage❤️ Var ett avslappnat och varmt välkomnande. Redan innan hade Sara känt av min huvudvärk och illamående. Jag har alltid så svårt att slappna av i kroppen, dels därför jag ville testa detta som är helt nytt för mig. I slutet av massagen kände jag mig så tung i kroppen, helt avslappnad. Var så otroligt skönt. Är så glad att jag fick känna den där känslan, att Sara kunde hjälpa mig. Efteråt pratade vi om vad hon känt och jag känt under massagen.
Längtar redan till nästa gång."-Annelinn

"Idag provade jag helande massage hos Sara. Behandlingen var helt magisk och jag kommer definitivt boka detta igen! En kombination av avslappnande massage med oljor och en stunds healing. Detta var SÅ välbehövligt för mig och jag känner att mycket av mina blockeringar löstes upp. Jag rekommenderar Sara till alla, både för att hon är en varm och underbar person men också för att hon är grym på det hon gör! Tveka inte, boka!" - Sara

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page