top of page

Om mig

Jag heter Sara och bor i Karlstad, jag trivs väldigt bra i denna vackra stad. Jag är en lugn, glad och positiv person som nu är redo för nya utmaningar i livet. 

 

Jag började redan för många år sedan komma i kontakt med meditation och attraktionslagen vilket var väldigt spännande. Jag började läsa alltmer böcker inom personlig utveckling och hur energierna runt oss fungerar. 

 

Jag är utbildad förskollärare men under det senaste året har jag känt att intresset för personlig utveckling har växt. Jag kände att jag är ämnad att göra någonting mer men det svåra var att komma på vad. Frågorna började komma om vem jag var, vad jag ville göra med livet. Vad är meningen med livet, vad och hur ska mitt liv se ut. 

Känslan av att jag skulle göra något annat stärktes då det var stressigt på jobbet och min energi sinade alltmer, jag funderade på om det var värt att förlora sin livskraft på grund av ett arbete. Jag bestämde mig därför för att ändra på det och göra något annat, något som ger mig energin tillbaka.

 

 

Sjö, harmoni, lycka, inre frid, meditation

Jag började en reiki kurs, gick på meditationsträffar, började meditera ännu mer, började lyssna mer på mig själv. Allteftersom tiden gick så började vägen visa sig mer och mer. Jag googlade på olika utbildningar under lång tid och till slut fanns den bara där. "Certifierad livscoach", en utbildning med mycket personlig utveckling, samt att jag kunde arbeta med det efter utbildningen om jag ville. 

Själen leder mig framåt ett steg i taget, bara jag tar mig tid att lyssna på den. Det är läskigt, utmanande och spännande men otroligt givande. Jag har börjat min personliga resa och vill även ge andra chansen att få se hur mycket underbart livet har att ge. Jag vill sprida positivitet, vara den som hjälper just dig att komma framåt. Leva det liv du förtjänar, känna lycka och harmoni. Det bästa är, att det bara är du som kan styra och bestämma hur ditt liv ska vara! 

Glädje, Lycka

"Varje ny dag

   är en ny chans 

   att förändra

    ditt liv"

Referenser: 

Certifierad Livscoach: 2018-07-17, Kjell Haglund 

 

Diplomerad Livscoach: 2017-10-15, Kjell Haglund 

Diplomerad Stresscoach: 2017-12-03, Kjell Haglund 

Diplomerad Mindfulness coach: 2017-12-03, Kjell Haglund 

Diplomerad Självkänsla coach: 2017-12-03,

Kjell Haglund

Reiki 1:  2016-06-12, Anette Karlsson

 

Reiki 2 distans: 2017-07-12, Åsa Elvegård

Reiki 2: 2018-01-23, Anette Karlsson 

Reiki master: 2018-02-28, Anette Karlsson

Certifikat Regndroppsmassage: 2017-05-07, Anette Karlsson 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page