top of page

Reiki Healing 

meditation

Reiki är en behandlingsmetod för exempelvis stress, oro, ångest, fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Det är en avslappnande och lugnande metod.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. 

 

Reiki är en healingmetod som kommer från japan. Reiki arbetar dels med den fysiska beröringen som sänder ut må bra hormonet oxytocin vilket ger en skön avslappnade stund. Den arbetar också för att läka och rena kroppen, ta bort spänningar och blockeringar.  

 

Reiki fungerar alltid och det spelar ingen roll om man tror på det eller inte, om man är religiös eller vetenskapligt lagd. Den utgår inte från någon speciell religion utan utförs av människor över hela världen.  

"Njut av livet

det pågår nu!"

Under reikibehandlingen ligger du varmt och skönt på en massagebänk med dina vanliga kläder på dig och en filt över dig. Du ombeds att ta av dig smycken eller andra metallföremål. Du kommer få lyssna på lugn musik samtidigt som du bara ligger och slappnar av. Jag kommer att lägga/hålla mina händer på olika positioner på eller en bit utanför din kropp. 

 

Alla behandlingar är individuella och kan se olika ut från person till person. Efter behandlingen kommer vi avsluta med ett kort samtal om dina upplevelser av reikin och hur du mår efteråt. Jag kommer även dela med mig av mina upplevelser av behandlingen. 

healing

Reiki går även att få som distanshealing, det är när du som klient inte är fysiskt närvarande. Du är då hemma eller på valfri plats där du ligger ned i 20 min och slappnar av. Jag utför reiki på dig och vi pratas vid i telefon efteråt eller via sms om dina upplevelser. 

Reiki är godkänt som friskvård vilket innebär att du kan få reiki genom din arbetsgivare. 

Min harmoni

"Var dig själv

för annars finns

det ingen som du."

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page